Fiber för den smarta internetanvändaren

Sedan 1990-talet har vår värld tagit ett enormt steg i en riktning som väl nästan ingen under tidigare decennier hade kunnat föreställa sig. Internet dök upp och blev var människas egendom. Till en början var det långsamt och någonting som av den anledningen bara användes för särskilda uppgifter. Det var lite som korrespondens per brev – ett sätt att hålla kontakt med en del människor, då och då när andan föll på. Senare, i takt med att internet blev snabbare, med hjälp av fiber och bredband, så började internet ta på sig den roll det har idag. Det blev ett sätt i vardagen att kommunicera med människor och meddela sig. Förväntningarna på att människor kollade sin e-brevlåda dagligen växte när bättre fiber gjorde att hastigheten dög till de här uppgifterna.

Med fiber in i den digitala framtiden

Idag kan väl knappast någon tänka bort internet och fiber. Hemsidor finns det massor av och alla vill vi ha en närvaro på nätet, för det är ju där vi tittar när vi letar efter saker och ting. Fiber och snabbt internet hör ihopFiber har gjort det möjligt för oss att nyttja internet för närapå allt, och när några av oss tänker tillbaka på hur internet såg ut i slutet av 90-talet, så kan vi knappt förstå att vi varit med om en sådan utveckling.

Den digitala verkligheten med fiber och virtuella världar är ett faktum och en realitet för många av oss. Vi tar del i de demokratiska medlen som gör det möjligt för oss att prata med folk över hela världen gratis med bra kvalitet tack vare fiber, och vi njuter av att kunna slänga iväg ett svar per mail ut i luften på väg till tandläkaren. Ingenting behöver vi missa, för vi är alltid online. Trots alla dessa möjligheter kvarstår ett faktum, som alltid kommer att hämta tillbaka oss till jordens yta igen, trots vår digitalisering: Vi är människor som upprepar samma fel oavsett vår teknologi och inte heller snabba internetförbindelser kommer att kunna ändra på detta.